Смак, що був народжений в особливому кліматі, де виноград достигає під подихами морського та гірського повітря. Коньячні майстри KOKTEBEL, які є визнаними в Україні та за її межами, створили та зберегли якість легендарного напою.
Більш, ніж 140 років коньяки KOKTEBEL виготовляються за тим самим класичним рецептом з авторськими секретами, що передаються від покоління до покоління.


-
Перший секрет — у скрупульозному відборі найкращих спиртів.
Щоби зберегти легендарний смак, ми використовуємо ретельно відібрані коньячні дистиляти з Грузії — регіону з унікальними і максимально сприятливими умовами для вирощування найкращого винограду.
-
Другий секрет — в особливому купажуванні.
Ми дбайливо підходимо до створення купажів із коньячних спиртів різної витримки. Лише правильно підібрані молоді й витримані спирти та майстерно визначені пропорції дозволяють досягти благородного кольору, витонченого аромату та гармонійного смаку кожного нашого коньяку.
-
Третій секрет — у дубових діжках.
Усі аромати коньяків KOKTEBEL — природний результат витримки виноградних спиртів у бочках із сторічного дуба. Деревина насичує напій різноманітними екстрактами серед яких ноти горіхів, спецій та шоколаду.