ТОБІ ВЖЕ ВИПОВНИЛОСЯ 18 РОКІВ?

KOKTEBEL ЗАКЛИКАЄ БУТИ ВІДПОВІДАЛЬНИМ. Переходячи на цей сайт, Ви підтверджуєте, що Ви вже досягли 18-річного віку.

Блог

Фестиваль Коктебель

В кінці вересня Одеса вже традиційно перетворюється на місце вишуканого джазу, яскравих емоцій і витонченого смаку. В цьому році за підтримки бренду KOKTEBEL з 20 по 22 вересня відбудеться 19-й Міжнародний фестиваль Odessa JazzFest, на якому будуть представлені легенди світового джазу і знакові українські гурти.

Що таке Odessa JazzFest?

 

Фестиваль в Одесі – це завжди поєднання традицій світової джазової культури і одночасно сміливих імпровізацій. Вперше фестиваль джазу в Одесі відбувся в 2001 році і тоді музичне подія отримала назву «Джаз-карнавал в Одесі». Головною метою фестивалю організатори називають стимулювання відродження одеської джазової школи і повернення українського джазу в загальносвітовий контекст.

Чому KOKTEBEL?

 

Бренд KOKTEBEL вже багато років міцно асоціюється з джазом і розвитком естетичного смаку, поєднуючи сучасні стандарти якості та традиції виробництва з 1879 року. Саме тому український виробник став партнером дійсно легендарного Odessa JazzFest, а благородний смак і витончений аромат традиційних коньяків ідеально доповнять неповторність джазової музики. Якість коньяків KOKTEBEL постійно відзначається високими нагородами на міжнародних дегустаційних конкурсах, і в цьому зможуть переконатися гості фестивалю, для яких буде проведена спеціальна дегустацію благородних напоїв.

звана вечеря

Хто буде виступати?

 

Відкриває концерт замішаний на блискучій віртуозності коктейль з джазу, фанку та електроніки від польсько-литовського проекту Wojtek Pilichowski and Klaipeda Jazz Band.

 

Музичні «гурмани» безсумнівно оцінять Anatolian Blues, який відомий поєднаннями американських джазових традицій з пряними турецькими мелодіями. Композиціями в жанрі symphonic rock радувати львів’яни Rockoko. Легких ноток smooth-джазу додадуть відомий піаніст Олексій Пєтухов і джазова виконавиця Анна Ткач.

Серед запрошених зірок і австрійське тріо Mario Rom’s Interzone, яке займає чільне місце в авангарді сучасного європейського джазу. Неповторним етно-джазом вражати Trio Ivoire і ще багато талановитих і відомих виконавців.

Дегустація ексклюзивного коньяку

Хто буде виступати?

 

Відкриває концерт замішаний на блискучій віртуозності коктейль з джазу, фанку та електроніки від польсько-литовського проекту Wojtek Pilichowski and Klaipeda Jazz Band.
Музичні «гурмани» безсумнівно оцінять Anatolian Blues, який
відомий поєднаннями американських джазових традицій з пряними турецькими мелодіями

 

Композиціями в жанрі symphonic rock радувати львів’яни Rockoko. Легких ноток smooth-джазу додадуть відомий піаніст Олексій Пєтухов і джазова виконавиця Анна Ткач.

Блог

Джаз фестиваль